Главная Сервисы для юристов База решений “Протокол” Ухвала КЦС ВП від 04.03.2019 року у справі №396/1363/18

Ухвала КЦС ВП від 04.03.2019 року у справі №396/1363/18

10.08.2020
Автор:
Просмотров : 99

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 травня 2019 року

м. Київ

справа № 396/1363/18

провадження № 61-3315 св 18

Верховний Суд у складі колегії суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду Антоненко Н. О. (суддя-доповідач), Журавель В. І., Крата В. І.,

учасники справи:

позивач - ОСОБА_1 ,

представник позивача - адвокат Краснощоков Євгеній Віталійович,

відповідач - приватне підприємство «Бобринець-Агро-К»,

розглянувши в попередньому судовому засіданні в порядку письмового провадження без повідомлення учасників справи касаційну скаргу адвоката Краснощокова Євгенія Віталійовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , на ухвалу Кропивницького апеляційного суду від 22 січня 2019 року в складі колегії суддів Письменного О. А., Авраменко Т. М., Суровицької Л. В.,

ВСТАНОВИВ :

Описова частина

Короткий зміст вимог клопотання

У листопаді 2018 року ПП «Бобринець-Агро-К» подало до суду апеляційну скаргу на рішення Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області від 28 вересня 2018 року, яким позов ОСОБА_1 до ПП «Бобринець-Агро-К» задоволено та розірвано договір оренди земельної ділянки, укладений між ОСОБА_1 та ПП «Бобринець-Агро-К».

До початку судового засіданні ПП «Бобринець-Агро-К» подало до апеляційного суду клопотання про зупинення апеляційного провадження.

В обґрунтування вимог клопотання підприємство зазначає, що в провадженні Кропивницького апеляційного суду перебуває вісім аналогічних справ про розірвання договорів оренди землі, відповідачем у яких є ПП «Бобринець-Агро-К».

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст