Главная Сервисы для юристов База решений “Протокол” Ухвала КЦС ВП від 01.03.2018 року у справі №333/9060/15-ц

Ухвала КЦС ВП від 01.03.2018 року у справі №333/9060/15-ц

10.08.2020
Автор:
Просмотров : 149

Постанова

Іменем України

08 травня 2019 року

м. Київ

справа № 333/9060/15-ц

провадження № 61-1792св17

Верховний Суд у складі колегії суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду:

головуючого - Луспеника Д. Д.,

суддів: Білоконь О. В., Гулька Б. І., Синельникова Є. В., Черняк Ю. В. (суддя-доповідач),

учасники справи:

позивач - ОСОБА_1 ,

відповідачі: Комунальна установа «Обласна клінічна психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради, головний лікар Комунальної установи «Обласна клінічна психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради Паталах Федір Васильович, завідувач кафедри психіатрії, психотерапії, загальної і медичної психології, наркології і сексології Запорізького державного медичного університету Чугунов Вадим Віталійович ,

розглянув у порядку спрощеного позовного провадження касаційні скарги Комунальної установи «Обласна клінічна психіатрична лікарня» та завідувача кафедри психіатрії, психотерапії, загальної і медичної психології, наркології і сексології Запорізького державного медичного університету Чугунова Вадима Віталійовича на рішення Апеляційного суду Запорізької області від 13 листопада 2017 року у складі колегії суддів: Трофимової Д. А., Крилової О. В., Кухаря С. В.,

ВСТАНОВИВ:

Короткий зміст позовних вимог

У грудні 2015 року ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Комунальної установи «Обласна клінічна психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради (далі - КУ «Обласна клінічна психіатрична лікарня») та головного лікаря КУ «Обласна клінічна психіатрична лікарня» Паталаха Ф. В., завідувача кафедри психіатрії, психотерапії, загальної і медичної психології, наркології і сексології Запорізького державного медичного університету Чугунова В . В . про визнання дій неправомірними.

Позовна заява мотивована тим, що її син ОСОБА_5 , 1985 року народження, має діагноз «токсоплазмоз» та «шизофренія». Позивач має намір влаштуватися на роботу за кордоном та заробити кошти на лікування сина. Вона звернулась до психіатричної лікарні за довідкою про її психічний стан здоров`я.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст