Главная Блог Аналитические статьи Legal Tech Патентний повірений у смартфоні: запущено онлайн-сервіс для швидкої реєстрації ТМ

Патентний повірений у смартфоні: запущено онлайн-сервіс для швидкої реєстрації ТМ

08.05.2020
Просмотров : 2508

Можливо, десь існують люди, які від пошуку знаків для товарів та послуг, моніторингу строків, листування з Держустановами отримують щире задоволення — але ми таких не зустрічали. Якщо ви також не в захваті від перспективи витрачати час, нерви та гроші на самостійну реєстрацію торгової марки, то зробіть вашим патентним повіреним телеграм-бота Mister Register та позбудьтеся цього головного болю!

Mister Register — це онлайн-сервіс пошуку, моніторингу та реєстрації торговельних марок. Він подає заявки на ТМ, перевіряє існування схожих назв, контролює строк дії патентів та навіть попередить, якщо хтось хоче перехопити вашу ТМ.

Як це працює?

Ідеально: як досвідчений патентний повірений, що втілився у нейромережу. Нічого не забуває, не плутає, не докучає розмовами та позбавлений від «людського фактору». Лише зручний інтерфейс у звичному месенджері (наразі Telegram) та повний функціонал для роботи з ТМ.

Які саме функції?

Усі, від виникнення думки «Хочу власну ТМ» у вашій голові до контролю за вашими патентами. А саме: пошук торговельної марки у національній та міжнародній базі; онлайн подання заявки на реєстрацію знаку; шаблони відповідей на запити експертизи, моніторинг знаків та власників, підтримання чинності та навіть діловодство на замовлення.

Чим краще за Інших?

Завдяки автоматизації більшості процесів та унікальним технічним рішенням, Mister Register зможе надати послуги швидше, дешевше, а іноді взагалі безкоштовно. Деякі послуги (наприклад пошук) Mister Register надасть якісніше, а деяких послуг у Інших* зовсім немає. Для наглядності приводимо порівняльну таблицу.

Функція

Mister Register

Інші*

моментальне подання заявки на ТМ без спеціальних знань та участі спеціаліста

інструмент для самостійного ведення діловодства за заявками на знаки без спеціальних знань

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст