Главная Блог Аналитические статьи Статьи ЧИМ ПОТІШИЛА ЮРИДИЧНА СПІЛЬНОТА У 2018 РОЦІ ?

ЧИМ ПОТІШИЛА ЮРИДИЧНА СПІЛЬНОТА У 2018 РОЦІ ?

24.02.2019
Просмотров : 2619

Часом читаєш судове рішення і прозріваєш: то «єврейські конвенції», то розрахунки в «міньйонах». Про деякі курйози юридичного світу ми постимо на своїх сторінках у ФБ. У минулому 2017 році ми вирішили написати окрему статтю про те, що нам трапилось під час роботи. А згодом вирішили започаткувати традицію – складати ТОП власних знахідок, які трапились команді Bargen’a. Минув рік – і ми готові знову трохи потішити читачів

Норм посвяткували

Раніше 23 лютого святкували відчайдушно. Яскравий приклад трапився нам у справі про оспорювання батьківства. Через 2-денний запійний марафон чоловік схоже забув про народження дитини

“Представники позивача вказували на неможливість мати дітей через нестандартну сексуальну орієнтацію. У день реєстрації дитини (25.02.2010) відповідач знаходився в свого друга та сусіда, з якими протягом декількох днів перебував у запої через святкування “Дня захисника Вітчизни”. Про народження дитини рідним та знайомим не повідомляв”

Прув: http://reyestr.court.gov.ua/Review/33618084

Втратити речдоки за 60 секунд.

Цікава історія: прокуратура “втратила” речові докази у сумі 25 000$, а начальник СБУ просить суд їх повернути для ̶п̶р̶о̶в̶е̶д̶е̶н̶н̶я̶ ̶в̶і̶д̶п̶у̶с̶т̶к̶и̶ проведення ОРД O tempora, o mores!

Прув: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/74628128

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст