Головна Блог Новини Всі iPhone 7 в Україні нелегальні - Насіров

Всі iPhone 7 в Україні нелегальні - Насіров

27.09.2016
Переглядів : 1265

Всі смартфони Apple нової моделі iPhone 7, які були завезені в Україну, імпортовані з порушенням законодавства. Про це заявив глава Державної фіскальної служби (ДФС) України.

За його словами, над нелегальним ввезенням гаджетів в Україні працюють “мобільні групи”.

“Це щорічна історія: кожен раз, коли Apple випускає новий продукт, в Україну партії завозяться здебільшого нелегально. У випадку з iPhone 7 всі імпортовані на сьогоднішній день апарати нелегальні – вони не сертифіковані, а жодна партія ще не розмитнена. Тим, хто продає такі телефони, можете в обличчя сказати, що вони злочинці”, – заявив Насіров.

Джерело: Сьогодні

Згадайте новину: Виходить iPhone SE – немає меж досконалості: синтез ідей айфонів 5-го і 6-го покоління

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст