Головна Блог Новини Водія київської маршртутки оштрафували, бо перевозив більше 10 пасажирів

Водія київської маршртутки оштрафували, бо перевозив більше 10 пасажирів

03.04.2020
Переглядів : 1150

Шевченківський суд Києва оштрафував водія маршрутки на 17 тис. грн.

Про це повідомляє «Судовий репортер» із посиланням на постанову від 31 березня.

20 березня о 17 год. 25 хвилин за адресою пр-т. Перемоги, 86 в м. Києві, водій перевозив в маршрутному таксі №189 більше 35 осіб. Так він порушив вимоги постанови КМУ №211 від 11.03.2020 року. У матеріалах справи були фотознімки.

У судовому засіданні водій пояснив, що через запровадження карантинних заходів і нестачу транспорту неможливо було допускати не більше 10 осіб в маршрутку. Переконував, що вживав заходи та роз’яснював пасажирам положення законодавства, але ті не реагували.

Суд вирішив, що вина водія в адмінправопорушенні повністю доводиться і оштрафував на 17 тис. грн. Також чоловік має сплатити 420 грн і 40 коп. судового збору.

Згадайте новину: Суддю Вадима Сеніна звільнили за доступ до телефонних контактів цивільної дружини замглави адміністрації Порошенка Анни Бабич

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст