Головна Блог Аналітична стаття Статті Виховання дітей по українські

Виховання дітей по українські

08.07.2018
Переглядів : 1710

В Україні зростає кількість розлучень. В більшості випадках причиною розірвання сімейно-шлюбних відносин між подружжям є відсутність ефективної комунікації, невміння правильно вирішувати конфліктні ситуації, відсутність знань про психологію взаємовідносин між чоловіком і жінкою, стану щастя, яке приходить після глибокого усвідомлення, що саме від нас залежить наскільки бути щасливими у цьому світі.

Все починається із нерозуміння себе у цьому житті.

Людина постійна знаходилась в пошуках себе, своїх ідеалів, сенсів та інше. Я переконана, що справжній успіх в житті та бізнесі починається з розуміння кожного з нас, як особистості.

Отже, якщо людина добре розуміє себе, вона чітко знає якого супутника життя вона хоче бачити поряд із собою, що важливо робити, щоб сімейні стосунки розвивалися, які інтереси та цінності для неї є важливішими, якими способами та в якому стилі варто виховувати спільних дітей.

Лише людина, яка знайшла себе здатна створити щасливу та гармонійну сім’ю, правильно виховувати своїх дітей.

На жаль, сьогодні в Україні не достатньо доступних для людей сімейних курсів про психологію взаємовідносин, управління сімейними конфліктами, виховання дітей та інше.

Не завжди соціальний працівник при наявності однієї психологічної освіти здатен ефективно вирішити проблему, конфлікт в родині.

Я впевнена, що хорошому матері або батьку не потрібно рішення суду або органу опіки та піклування, щоб виховувати, утримувати своїх дітей.

Істина одна, або дитина тягнеться до своїх батьків, або уникає їх.

Якщо другий із батьків, що проживає окремо від дитини зацікавлений в розвитку дитини та її процесі виховання його дії будуть розумні та останній буде встановлювати позитивні відносини з другим із батьків з яким на підставі рішення суду проживає дитина.

Адекватні та хороші мати або батько завжди будуть сприяти у спілкуванні з дитиною тому, хто проживає від неї окремо, якщо таке спілкування не шкодить його нормальному процесу виховання.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст