Головна Блог Новини Туреччина підтримує територіальну цілісність України

Туреччина підтримує територіальну цілісність України

21.03.2015
Автор:
Переглядів : 1538

Туреччина підтримує територіальну цілісність України, включаючи Крим, заявляє президент цієї країни Реджеп Таїп Ердоган."Туреччина готова розвивати й поглиблювати відносини з Україною, яка є стратегічним партнером для неї. Стратегічне партнерство означає, що обидві країни розділятимуть однакову точку зору, матимуть однакову позицію в критичних ситуаціях. Ми підтримуємо на будь-якій платформі територіальну цілісність, політичну цілісність і незалежність України, включаючи Крим", - заявив він за підсумками переговорів з президентом України Петром Порошенком у Києві в п'ятницю.
У свою чергу президент України зазначив: "Ми домовилися здійснювати спільні заходи з підтримки і захисту прав кримських татар у Криму. Туреччина для України - один з основних стратегічних партнерів. Ми високо цінуємо невизнання Туреччиною окупації Криму".

Обговорюйте тему: Анексія українського Криму Російською Федерацією (правовий аспект).
Згадайте новину: Турецька республіка обрала президентом Реджепа Таїпа Ердогана
Обговорюйте тему: Мирний план Порошенко та Мінський протокол за підсумками консультацій Тристоронньої контактної групи у складі предстаників України, РФ та ОБСЄ від 1 вересня 2014 року.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст