Головна Блог Новини Суд постановил арестовать Головача с возможностью внесения залога в размере 200 млн гривен

Суд постановил арестовать Головача с возможностью внесения залога в размере 200 млн гривен

10.08.2016
Переглядів : 1008

Военная прокуратура совместно с Службой безопасности Украины задержала и провела обыск у бывшего первого заместителя председателя Государственной налоговой службы Украины генерал-полковника Андрея Головача. Об этом на своей странице в Facebook заявил генеральный прокурор Украины Юрий Луценко.

По его словам, одновременно были задержаны еще 4 чиновника налоговых органов времен Клименко.

Вспомните новость: Вину Клименка - главного налоговика при Януковиче могут просто и не доказать...

"В целом они подозреваются в незаконном возмещении НДС предприятиям с признаками фиктивности, находившихся под контролем преступной группы Януковича, Азарова, Клименко на сумму 3 млрд 166 млн 90 тыс. гривен", - говорится в сообщении.

Суд постановил арестовать Головача с возможностью внесения залога в размере 200 млн гривен.

"Ходатайство об аресте других задержанных суд рассмотрит завтра", - добавил Луценко.

В рамках розслідування справи В. Януковича Військова прокуратура разом з СБУ затримала і провела обшук у колишнього першого заступника Голови Державної податкової служби генерал- полковника Головача.

Згадайте новину: Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроект про спецконфіскацію з метою конфіскації заарештованих коштів та майна Януковича та його команди

Одночасно були затримані ще 4 посадовці податкових органів часів Клименка.
Вцілому вони підозрюються в незаконному відшкодуванні ПДВ підприємствам з ознаками фіктивності, що знаходилися під контролем злочинної групи Януковича, Азарова, Клименка на суму 3 млрд 166 млн 90 тис грн...

Юрій Луценко:

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст