Головна Блог Новини Печерський суд заарештував 200 млн грн міністра фінансів часів Януковича Юрія Колобова

Печерський суд заарештував 200 млн грн міністра фінансів часів Януковича Юрія Колобова

31.05.2016
Переглядів : 1576

Печерський районний суд Києва наклав арешт на майже 200 млн грн, які належать екс-міністру фінансів України Юрію Колобову

Про це повідомляють у Генеральній прокуратурі України.

"Слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва визнано обгрунтованою позицію Генеральної прокуратури України в частині належності коштів безпосередньо Ю. Колобову, у зв’язку з чим їх арештовано", - йдеться в повідомленні.

Всього накладено арешт на 199,4 млн грн.

Колобов заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах, зловживаючи службовим становищем, і розмістив їх на рахунках у ПАТ "Фідобанк", відкритих на ім’я його матері В. Шульц.

Як уже повідомлялося, у березні-2016 ГПУ отримала відмову Іспанії в екстрадиції екс-міністра фінансів Юрія Колобова.

Джерело: Еспресо

Згадайте новину: Щось у лісі здохло: Суд арестовал акции Курченко на два миллиарда

Віктор Трепак- екс-перший заступник голови СБУ передав до НАБУ "чорну бухгалтерію" Партії регіонів (ціна питання 2 млрд.)

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст