Главная Блог Новости Печерський суд заарештував 200 млн грн міністра фінансів часів Януковича Юрія Колобова

Печерський суд заарештував 200 млн грн міністра фінансів часів Януковича Юрія Колобова

31.05.2016
Просмотров : 1577

Печерський районний суд Києва наклав арешт на майже 200 млн грн, які належать екс-міністру фінансів України Юрію Колобову

Про це повідомляють у Генеральній прокуратурі України.

"Слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва визнано обгрунтованою позицію Генеральної прокуратури України в частині належності коштів безпосередньо Ю. Колобову, у зв’язку з чим їх арештовано", - йдеться в повідомленні.

Всього накладено арешт на 199,4 млн грн.

Колобов заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах, зловживаючи службовим становищем, і розмістив їх на рахунках у ПАТ "Фідобанк", відкритих на ім’я його матері В. Шульц.

Як уже повідомлялося, у березні-2016 ГПУ отримала відмову Іспанії в екстрадиції екс-міністра фінансів Юрія Колобова.

Джерело: Еспресо

Згадайте новину: Щось у лісі здохло: Суд арестовал акции Курченко на два миллиарда

Віктор Трепак- екс-перший заступник голови СБУ передав до НАБУ "чорну бухгалтерію" Партії регіонів (ціна питання 2 млрд.)

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст