Головна Блог Новини Що буде, якщо видалити з телефону "Резерв+": у ТЦК дали роз'яснення

Що буде, якщо видалити з телефону "Резерв+": у ТЦК дали роз'яснення

28.05.2024
Переглядів : 12812

Наразі фахівці ліквідовують всі проблеми, які виникли через перехід від паперової системи до цифрової.

Після реєстрації та оновлення даних у новому застосунку для військовозобов'язаних "Резерв+" не варто видаляти його з телефону. Всі внесені дані все одно залишаться у реєстрі.

"Якщо ви видалили після реєстрації застосунок, то ви просто видалили застосунок із телефону, і це не правильно", - сказала речниця Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Альона Кузіна в інтерв'ю "11 каналу".

Згадайте новину: Чи буде повістка вважатися врученою, якщо змінено місце проживання та не повідомлено про це ТЦК

За її словами, після реєстрації та оновлення даних через "Резерв+" військовозобов'язаного все одно викличуть до ТЦК. Це зроблять за допомогою повістки або в інший спосіб.

Кузіна додала, що перші дні переходу від паперової системи до цифрової можуть бути проблемними, оскільки застосунок встановила велика кількість людей. Речниця Дніпропетровського обласного ТЦК запевнила, що фахівці ліквідують всі проблеми.

За останніми підрахунками, через застосунок "Резерв+" свої дані оновили станом понад 1,1 млн військовозобов’язаних. З них понад 14 тис. військовозобов’язаних у 124 країнах.

У разі не уточнення протягом 60 днів, після 17 липня 2024 року повістка буде надіслана на його адресу зареєстрованого місця проживання.

Згадайте новину: Чоловіків через кордон пропускають лише з паперовими військовими документами: роз’яснення ДПСУ

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст