Головна Блог Новини Розроблені правила автоматичної фіксації ПДР

Розроблені правила автоматичної фіксації ПДР

27.06.2016
Переглядів : 2197

Порядок роботи такої системи передбачено проектом постанови КМУ «Про функціонування системи фіксації правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі», який розміщено для обговорення на сайті Управління безпеки дорожнього руху.

Згадайте новину: Розпочалася автофіксація порушень Правил дорожнього руху: будемо уважні та не порушуємо ПДР!

Даним документом, зокрема, збираються затвердити два документи:

1) Порядок функціонування системи фіксації правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі (текст можна скачати тут);

2) Порядок звернення особи, яка допустила порушення в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, до уповноваженого підрозділу Національної поліції (текст можна скачати тут).

Інформування учасників дорожнього руху про місця встановлення стаціонарних технічних засобів здійснюється шляхом розміщення відповідних відомостей на офіційному веб-сайті Національної поліції, у ЗМІ, а також шляхом установлення відповідних дорожніх знаків.

Вспомните новость: Стало известно, когда в Украине заработает автоматическая фиксация нарушений ПДД

В автоматичному режимі можуть фіксуватися такі порушення ПДР:

перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів;

проїзд на заборонний сигнал світлофора;

порушення правил зупинки і стоянки;

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст