Головна Сервіси для юристів Закони Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань Стаття 16. Контроль за дотриманням законодавства про запобігання корупційним правопорушенням у сфері спорту

Стаття 16. Контроль за дотриманням законодавства про запобігання корупційним правопорушенням у сфері спорту

Попередня

16/20

Наступна

1. Органи і посадові особи суб’єктів протидії корупційним правопорушенням, визначені законом, положеннями та/або статутами цих суб’єктів, здійснюють у межах своїх повноважень систематичний контроль за дотриманням законодавства і положень нормативних актів спортивних організацій, що регулюють діяльність у сфері спорту, пов’язану з організацією і проведенням офіційних спортивних змагань, визначенням їх результатів, а також за реалізацією заходів щодо запобігання корупційним правопорушенням, які впливають на результати цих змагань, і виконанням обов’язків, встановлених у частині першій статті 10 цього Закону.

2. У разі виявлення порушень, допущених при організації, проведенні офіційного спортивного змагання чи визначенні його результатів або при реалізації заходів щодо запобігання корупційному впливу на результати офіційного спортивного змагання, органи і посадові особи, зазначені в частині першій цієї статті, у встановленому порядку надають матеріали контролю з відповідними висновками компетентним дисциплінарним чи правоохоронним органам для вирішення питання про відповідальність осіб, які допустили корупційне правопорушення чи неналежне виконання обов’язків щодо протидії корупційним правопорушенням.

Попередня

16/20

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст