Головна Сервіси для юристів Закони Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку Стаття 15. Страхування від ризику радіаційного впливу під час використання ядерної енергії

Стаття 15. Страхування від ризику радіаційного впливу під час використання ядерної енергії

Попередня

17/92

Наступна

{Частину першу статті 15 виключено на підставі Закону № 1971-IV від 01.07.2004 }

Громадянам України, іноземцям та особам без громадянства, які перебувають на території України на законних підставах, забезпечується право укладання договору добровільного страхування особи та майна від ризику радіаційного впливу.

{Частина друга статті 15 із змінами, внесеними згідно із Законом № 5460-VI від 16.10.2012 }

Виплати по добровільному страхуванню особи та майна від ризику радіаційного впливу провадяться незалежно від виплат по державному соціальному страхуванню, соціальному забезпеченню та в порядку відшкодування шкоди від радіаційного впливу.

{Частина третя статті 15 із змінами, внесеними згідно із Законом № 1971-IV від 01.07.2004 }

Порядок та умови страхування визначаються законодавством України.

Попередня

17/92

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст