Стаття 4. Особливості виконання запиту компетентного органу Королівства Нідерландів про допит свідка або експерта у режимі відеоконференції

Попередня

4/5

Наступна

1. Допит свідка або експерта, які перебувають на території України, у режимі відеоконференції за запитом компетентного органу Королівства Нідерландів проводиться у порядку, передбаченому статтею 9 Угоди, судом, який забезпечує виконання запиту про забезпечення участі особи як обвинуваченого у судовому провадженні на території Королівства Нідерландів у режимі відеоконференції, або судом за місцезнаходженням особи.

2. Судове засідання проводиться з обов’язковою участю перекладача.

3. Протокол допиту та носії відеоінформації направляються компетентному органу Королівства Нідерландів невідкладно після проведення судового засідання.

Попередня

4/5

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст