Головна Сервіси для юристів Закони Про Центральну виборчу комісію Стаття 25. Використання Комісією автоматизованої інформаційної системи

Стаття 25. Використання Комісією автоматизованої інформаційної системи

Попередня

25/40

Наступна

1. При проведенні виборів народних депутатів України, Президента України, всеукраїнського референдуму, а також з метою сприяння територіальним виборчим комісіям в організації підготовки і проведення місцевих виборів, узагальнення інформації щодо місцевих виборів Комісія застосовує автоматизовану інформаційну систему.

{Частина перша статті 25 в редакції Закону № 805-IX від 16.07.2020 }

2. Члени Комісії мають право ознайомлюватися з будь-якою інформацією, що міститься в автоматизованій інформаційній системі Комісії або виводиться з неї.

3. Під час процедури голосування автоматизована інформаційна система використовується виключно для спостереження за ходом і результатами голосування. Відомості про результати голосування, отримані через автоматизовану інформаційну систему, є попередньою інформацією, що не має юридичних наслідків.

Попередня

25/40

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст