Головна Сервіси для юристів Закони Про реформування державних і комунальних друкованих медіа Стаття 11. Припинення випуску друкованого медіа та діяльності редакції

Стаття 11. Припинення випуску друкованого медіа та діяльності редакції

Попередня

11/14

Наступна

1. Засновники (співзасновники) друкованого медіа та редакції приймають рішення про припинення випуску друкованого медіа та діяльності редакції, якщо:

1) трудовий колектив редакції не повідомив про свою участь у реформуванні протягом строку, визначеного частиною другою статті 4 цього Закону;

2) приватизація майна редакції в установленому цим Законом порядку не відбулася.

2. Про прийняте рішення засновники (співзасновники) друкованого медіа та редакції повідомляють центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері телебачення і радіомовлення, інформаційній та видавничій сферах, та центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації друкованих медіа.

Неподання засновником (співзасновниками) друкованого медіа центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації друкованих медіа, у строк, встановлений частиною першою статті 2 цього Закону, заяви про перереєстрацію відповідного друкованого медіа є підставою для визнання свідоцтва про державну реєстрацію друкованого медіа недійсним.

3. Рішення засновників (співзасновників) друкованого медіа та редакції про припинення випуску зазначеного друкованого медіа та діяльності редакції публікується протягом місяця у відповідному друкованому медіа.

Попередня

11/14

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст