Головна Сервіси для юристів Закони Про природно-заповідний фонд України Стаття 62. Державний контроль за додержанням режиму територій та об’єктів природно-заповідного фонду

Стаття 62. Державний контроль за додержанням режиму територій та об’єктів природно-заповідного фонду

Попередня

78/83

Наступна

Державний контроль за додержанням режиму територій та об’єктів природно-заповідного фонду здійснюється центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення та охорони природних ресурсів, посадовими особами служби державної охорони природно-заповідного фонду України та іншими уповноваженими законом державними органами.

{Частина перша статті 62 із змінами, внесеними згідно із Законами № 1826-VI від 21.01.2010 , № 3530-VI від 16.06.2011 ; редакції Закону № 2362-VIII від 22.03.2018 }

Порядок здійснення державного контролю за додержанням режиму територій та об’єктів природно-заповідного фонду визначається Кабінетом Міністрів України.

{Частина друга статті 62 із змінами, внесеними згідно із Законом № 1826-VI від 21.01.2010 }

Попередня

78/83

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст