Головна Сервіси для юристів Закони Про пенсійне забезпечення Стаття 76. Члени сім’ї, на яких нараховуються надбавки до пенсій

Стаття 76. Члени сім’ї, на яких нараховуються надбавки до пенсій

Попередня

76/104

Наступна

Надбавки до пенсій, встановлені для непрацюючих пенсіонерів, які мають на своєму утриманні непрацездатних членів сім’ї, нараховуються на членів сім’ї, зазначених у статтях 37, 38, 40 і 41 цього Закону. Ці надбавки не нараховуються на тих членів сім’ї, які одержують трудову або соціальну пенсію.

При наявності в сім’ї двох або більше непрацюючих пенсіонерів кожний непрацездатний член сім’ї, який перебуває на їх спільному утриманні, враховується для нарахування надбавки тільки одному з пенсіонерів за їх вибором.

Попередня

76/104

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст