Стаття 7. Прийняття рішення про приватизацію Укррудпрому

Попередня

7/15

Наступна

Рішення про приватизацію Укррудпрому приймається Кабінетом Міністрів України у місячний строк з дня набрання чинності цим Законом.

У рішенні про приватизацію пакетів акцій:

вказуються розміри пакетів акцій, які підлягають приватизації;

скасовуються рішення Кабінету Міністрів України про закріплення в державній власності пакетів акцій;

визначаються заходи щодо вилучення пакетів акцій, які підлягають приватизації, із статутного фонду Державної акціонерної компанії "Укррудпром" і передачі їх в місячний строк Фонду державного майна України для здійснення приватизації відповідно до цього Закону;

визначаються заходи щодо приведення статутного фонду Державної акціонерної компанії "Укррудпром" у відповідність з вимогами цього Закону в частині зменшення його розміру на пакети акцій підприємств, що підлягають приватизації.

Попередня

7/15

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст