Стаття 11. Проведення спеціального конкурсу з обмеженою участю

Попередня

11/15

Наступна

Для проведення спеціального конкурсу з обмеженою участю комісія з приватизації у триденний строк з дня прийняття рішення про проведення такого конкурсу забезпечує публікацію інформаційного повідомлення в газеті "Відомості приватизації". Протягом одного місяця з дня публікації такого інформаційного повідомлення інвестори мають право звернутися до комісії з приватизації за отриманням конкурсної документації, яка включає:

інформацію про підприємство Укррудпрому, пакет акцій якого приватизується;

умови приватизації;

проекти договорів купівлі-продажу пакета акцій.

Протягом двох місяців з дня опублікування інформаційного повідомлення про проведення конкурсу інвестори подають свої пропозиції до комісії з приватизації. Переможцем конкурсу визнається інвестор, який при дотриманні всіх фіксованих умов конкурсу запропонував найвищу ціну. Якщо з усіх інвесторів участь у конкурсі взяв лише один інвестор, то з таким інвестором укладається договір купівлі-продажу пакета акцій. При цьому в договір купівлі-продажу як зобов'язання покупця включаються фіксовані умови конкурсу; ціною пакета акцій є ціна, запропонована таким інвестором, але не нижча за початкову ціну.

Попередня

11/15

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст