Головна Сервіси для юристів Закони Про Національну програму інформатизації Стаття 16. Фінансове забезпечення Національної програми інформатизації

Стаття 16. Фінансове забезпечення Національної програми інформатизації

Попередня

44/44

1. Фінансування реалізації завдань, проектів, робіт з інформатизації Національної програми інформатизації здійснюється за рахунок коштів державного бюджету та інших джерел, не заборонених законодавством.

Обсяг фінансування Національної програми інформатизації з державного бюджету визначається законом про Державний бюджет України на наступний рік і встановлюється окремим рядком.

Галузеві і регіональні програми, проекти, роботи з інформатизації фінансуються за рахунок коштів державного бюджету та відповідних місцевих бюджетів, а також інших джерел, не заборонених законодавством.

Фінансування реалізації програм, проектів, робіт з інформатизації органів місцевого самоврядування здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством.

Фінансування реалізації окремих завдань, проектів, робіт з інформатизації здійснюється за рахунок видатків за бюджетною програмою Національної програми інформатизації генерального замовника на відповідний бюджетний рік.

2. Завдання, проекти, роботи з інформатизації, що виконуються за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством, погоджуються з генеральним замовником на етапі укладення замовниками або їх представниками, що здійснюють роботи для замовника, відповідних договорів, контрактів, угод про виконання завдань, проектів, робіт з інформатизації з наданням повної інформації про них з метою визначення їх відповідності нормам цього Закону та іншим нормативно-правовим актам, що регулюють відносини у сфері інформатизації.

3. Пріоритетність фінансування завдань, проектів, робіт з інформатизації Національної програми інформатизації щороку визначається Кабінетом Міністрів України в межах коштів, затверджених законом про Державний бюджет України.

У разі недостатності фінансування у поточному році строки виконання завдань, проектів, робіт з інформатизації Національної програми інформатизації переглядаються у порядку, визначеному Положенням про формування та виконання Національної програми інформатизації.

4. Контроль за використанням замовниками коштів державного бюджету, передбачених для реалізації Національної програми інформатизації, її завдань, проектів, робіт з інформатизації, здійснюється Рахунковою палатою. Замовники подають до Рахункової палати інформацію про використання зазначених коштів у порядку, встановленому законодавством.

Попередня

44/44

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст