Головна Сервіси для юристів Закони Про комплексну реконструкцію кварталів Стаття 4. Законодавство України у сфері реконструкції, заміни житлового фонду

Стаття 4. Законодавство України у сфері реконструкції, заміни житлового фонду

Попередня

4/17

Наступна

Законодавство України у сфері реконструкції, заміни житлового фонду базується на Конституції України і складається з нормативно-правових актів цивільного, житлового та земельного законодавства, цього Закону та інших нормативно-правових актів, що регулюють відносини у цій сфері.

Відносини, пов'язані з відведенням земельних ділянок для житлового будівництва, реконструкцією жилих будинків, наданням кредитів, регулюються відповідним законодавством та будівельними нормами з урахуванням положень цього Закону.

{Частина друга статті 4 із змінами, внесеними згідно із Законами № 3038-VI від 17.02.2011 , № 124-IX від 20.09.2019 }

Попередня

4/17

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст