Головна Сервіси для юристів Закони Про географічні зазначення спиртних напоїв Стаття 9. Заявка на реєстрацію географічного зазначення спиртного напою

Стаття 9. Заявка на реєстрацію географічного зазначення спиртного напою

Попередня

9/26

Наступна

1. Після завершення підготовки до реєстрації географічного зазначення спиртного напою заявник не пізніше 90 днів з дати погодження специфікації спиртного напою подає до НОІВ заявку на реєстрацію географічного зазначення спиртного напою (далі - заявка на реєстрацію) у порядку, встановленому Законом України "Про правову охорону географічних зазначень".

2. Заявка на реєстрацію повинна включати:

1) заяву про реєстрацію географічного зазначення, в якій зазначаються заявник, його адреса та органи сертифікації, які перевірятимуть відповідність спиртного напою специфікації;

2) специфікацію спиртного напою, погоджену спеціально уповноваженим органом;

3) єдиний документ, в якому викладені:

основні положення специфікації спиртного напою: найменування, яке подається на реєстрацію; категорія спиртного напою або термін "спиртний напій" - якщо спиртний напій не відповідає вимогам жодної з категорій, визначених цим Законом; опис спиртного напою та способу його виробництва, у тому числі особливі правила пакування та маркування (за наявності); стислий опис меж географічного місця, в якому виробляється спиртний напій;

опис взаємозв’язку спиртного напою з його географічним походженням, у тому числі особливі положення опису спиртного напою або способу його виробництва, що підтверджують такий взаємозв’язок.

3. Складення і подання заявки на реєстрацію здійснюються відповідно до правил, встановлених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері інтелектуальної власності.

4. Порядок подання заявки на реєстрацію, її експертиза, відкликання, оскарження рішення за заявкою на реєстрацію здійснюються в порядку, визначеному статтями 10-13 Закону України "Про правову охорону географічних зазначень".

Попередня

9/26

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст