Головна Сервіси для юристів Закони Про географічні зазначення спиртних напоїв Стаття 7. Дослідження Експертною комісією відомостей, наведених у специфікації спиртного напою

Стаття 7. Дослідження Експертною комісією відомостей, наведених у специфікації спиртного напою

Попередня

7/26

Наступна

1. Експертна комісія досліджує відомості, наведені у специфікації спиртного напою, та встановлює:

1) відповідність спиртного напою вимогам категорії спиртних напоїв, визначеної цим Законом;

2) наявність у спиртного напою особливих характеристик порівняно з іншими спиртними напоями категорії, до якої він належить;

3) наявність у спиртного напою особливої якості, репутації чи інших характеристик, головним чином зумовлених географічним походженням;

4) обґрунтованість визначених у специфікації меж географічного місця, в якому виникають особливі якості чи інші характеристики спиртного напою;

5) можливість відтворення іншими виробниками способів виробництва спиртного напою відповідно до вимог специфікації.

2. Експертна комісія перевіряє наявність у Реєстрі органів сертифікації у сфері географічних зазначень органів сертифікації, зазначених у специфікації спиртного напою.

3. Якщо для погодження специфікації спиртного напою потрібні додаткові матеріали, необхідні для уточнення наведених відомостей, Експертна комісія надсилає заявнику запит щодо їх надання протягом визначеного строку, що не може становити менше 30 днів з дати направлення запиту. У зв’язку з цим строк погодження специфікації продовжується на відповідний період.

Попередня

7/26

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст