Головна Сервіси для юристів Закони Про географічні зазначення спиртних напоїв Стаття 14. Правила використання зареєстрованих географічних зазначень спиртних напоїв

Стаття 14. Правила використання зареєстрованих географічних зазначень спиртних напоїв

Попередня

14/26

Наступна

1. Географічні зазначення спиртних напоїв використовуються виключно для спиртних напоїв, щодо яких вони зареєстровані, особами, які мають на це право.

2. Використання зареєстрованих географічних зазначень спиртних напоїв для будь-яких напоїв, які не охоплюються реєстрацією географічного зазначення спиртного напою, забороняється. Ця заборона поширюється також на випадки використання зареєстрованих географічних зазначень спиртних напоїв у поєднанні із словами "стиль", "тип", "спосіб", "який вироблений у", "імітація", "смак", "подібний" тощо.

3. Використанням зареєстрованого географічного зазначення спиртного напою визнається:

1) нанесення його на товар або етикетку;

2) нанесення його на упаковку спиртного напою, застосування в рекламі;

3) запис на бланках, рахунках та інших документах, що супроводжують спиртний напій.

Попередня

14/26

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст