Головна Сервіси для юристів Закони Про дозвільну діяльність у сфері використання ядерної енергії Стаття 7-1. Інформування про намір провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання

Стаття 7-1. Інформування про намір провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання

Попередня

8/22

Наступна

Суб’єкт господарювання, який має намір провадити діяльність з використання джерел іонізуючого випромінювання, повинен письмово в довільній формі поінформувати орган державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки про свій намір та надати повну і достовірну інформацію про вид робіт та тип джерел іонізуючого випромінювання.

Орган державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки протягом 10 календарних днів з дня реєстрації повідомлення письмово інформує відповідного суб’єкта діяльності про можливості провадження діяльності:

без ліцензії та без державної реєстрації джерел іонізуючого випромінювання;

без ліцензії - за умови здійснення державної реєстрації джерел іонізуючого випромінювання в установленому законодавством порядку;

після подання заяви та отримання ліцензії - за умови здійснення державної реєстрації джерел іонізуючого випромінювання в установленому законодавством порядку.

До отримання відповіді від органу державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки на повідомлення суб’єкт діяльності утримується від провадження будь-якої діяльності з джерелами іонізуючого випромінювання.

{Закон доповнено статтею 7 - 1 згідно із Законом № 2755-IX від 16.11.2022 }

Попередня

8/22

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст