Головна Сервіси для юристів Закони Про Бюро економічної безпеки України Стаття 28. Підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації кадрів для Бюро економічної безпеки України

Стаття 28. Підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації кадрів для Бюро економічної безпеки України

Попередня

28/38

Наступна

1. Підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації спеціалістів для Бюро економічної безпеки України здійснюються відповідно до цього Закону, законів України "Про освіту", "Про вищу освіту" та інших законодавчих актів України.

2. Для підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів для Бюро економічної безпеки України можуть укладатися відповідні угоди із закладами вищої освіти.

3. Після проходження конкурсного відбору працівник Бюро економічної безпеки України може бути направлений на спеціальну підготовку з метою отримання знань та навичок практичної діяльності.

Попередня

28/38

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст