Головна Сервіси для юристів Закони Про благоустрій населених пунктів Стаття 23. Благоустрій території житлової та громадської забудови

Стаття 23. Благоустрій території житлової та громадської забудови

Попередня

23/46

Наступна

1. До об'єктів благоустрою території житлової та громадської забудови належать земельні ділянки в межах населених пунктів, на яких розміщені об'єкти житлової забудови, громадські будівлі та споруди, інші об'єкти загального користування.

2. Благоустрій території житлової та громадської забудови здійснюється з урахуванням вимог використання цієї території відповідно до затвердженої містобудівної документації, правил благоустрою території населеного пункту, а також установлених будівельних норм, норм і правил.

{Частина друга статті 23 із змінами, внесеними згідно із Законами № 1704-VI від 05.11.2009 , № 3038-VI від 17.02.2011 , № 124-IX від 20.09.2019 }

Попередня

23/46

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст