Головна Сервіси для юристів Закони Про Антимонопольний комітет України Стаття 27. Структура, гранична чисельність, штатний розпис, умови оплати праці, матеріально-побутового та іншого забезпечення

Стаття 27. Структура, гранична чисельність, штатний розпис, умови оплати праці, матеріально-побутового та іншого забезпечення

Попередня

34/38

Наступна

Структура, штатний розпис Антимонопольного комітету України та його територіальних відділень затверджуються Головою Антимонопольного комітету України в межах видатків згідно з кошторисом доходів і видатків. Гранична чисельність працівників Антимонопольного комітету України та його територіальних відділень затверджується Кабінетом Міністрів України.

Оплата праці Голови Антимонопольного комітету України, державних уповноважених Антимонопольного комітету України, уповноважених з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель, працівників апарату Антимонопольного комітету України та територіальних відділень Антимонопольного комітету України, у тому числі тих, які виконують функції з обслуговування, повинна забезпечувати достатні матеріальні умови для незалежного виконання ними службових обов’язків з урахуванням характеру та інтенсивності роботи, стимулювати досягнення високих результатів у службовій діяльності та сумлінну працю, компенсувати фізичні та інтелектуальні затрати працівників.

Умови оплати праці Голови Антимонопольного комітету України, державних уповноважених Антимонопольного комітету України, уповноважених з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель визначаються з урахуванням особливостей цього Закону.

Умови оплати праці державних службовців Антимонопольного комітету України та його територіальних відділень визначаються відповідно до Закону України "Про державну службу" з урахуванням особливостей, встановлених цим Законом.

Умови оплати праці працівників Антимонопольного комітету України, його територіальних відділень, які виконують функції з обслуговування, визначаються Кабінетом Міністрів України з урахуванням особливостей, встановлених цим Законом.

Встановлюються такі посадові оклади Голови Антимонопольного комітету України, державного уповноваженого Антимонопольного комітету України, уповноваженого з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель, працівників апарату Антимонопольного комітету України, територіальних відділень Антимонопольного комітету України відповідно до розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого на 1 січня календарного року:

Голова Антимонопольного комітету України - 30;

державний уповноважений Антимонопольного комітету України, уповноважений з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель - 29;

керівник апарату Антимонопольного комітету України - 28;

директор (керівник) департаменту - 27;

заступник директора (керівника) департаменту - 25;

начальник (керівник) самостійного управління - 26;

заступник начальника (керівника) самостійного управління - 24;

начальник (керівник) самостійного відділу - 23;

заступник начальника (керівника) самостійного відділу - 21;

завідувач самостійного сектору - 22;

начальник (керівник) відділу у складі управління (департаменту) - 20;

заступник начальника (керівника) відділу у складі управління (департаменту) - 19;

завідувач сектору у складі департаменту - 18;

головний спеціаліст - 16;

провідний спеціаліст - 14;

спеціаліст - 12;

працівник апарату Антимонопольного комітету України, який виконує функції з обслуговування, - 10;

голова територіального відділення Антимонопольного комітету України - 24;

заступник голови територіального відділення - 18;

начальник (керівник) відділу територіального відділення - 16;

заступник начальника (керівника) відділу - 14;

завідувач сектору територіального відділення - 12;

головний спеціаліст територіального відділення - 11;

провідний спеціаліст територіального відділення - 10;

спеціаліст територіального відділення - 9;

Попередня

34/38

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст