Головна Блог Новини Пранкери Вован і Лексус спробували розіграти Надію Савченко: схоже обидва все ж таки працюють на Кремль

Пранкери Вован і Лексус спробували розіграти Надію Савченко: схоже обидва все ж таки працюють на Кремль

13.03.2016
Автор:
Переглядів : 1522

Вован і Лексус, два пранкери - майстри телефонних розіграшів, - знову змусили говорити про себе. На цей раз об'єктом їхніх розіграшів стала Надія Савченко, яка голодувала, а точніше - її адвокат Марк Фейгін.

Пранкери переконали його в тому, що президент Порошенко написав листа із закликом до Савченко припинити голодувати і навіть готовий призначити її міністром. Тепер Фейгін у гніві, він звинувачує майстрів телефонної підстави в тому, що вони працюють на російські спецслужби. Він заявляє, що Савченко погодилася приймати воду не завдяки "листу Порошенка".

До цього Вован з Лексусом розіграли президента Туреччини, прикинувшись все тим же Порошенком і прем'єром України Яценюком. Була витівка з дзвінком Путіна Елтону Джону, а до цього цілий місяць Лексус в образі "народного губернатора" ДНР Павла Губарєва дурив українського олігарха Ігоря Коломойського.

Пранкерів без особливих зусиль вдалось відшукати на півночі Москви. Вован був у витонченому приталеному пальто, Лексус - в шкірянці і зовсім без "лексуса". Розмовляти довелося в декораціях дитячого майданчика. Питання ставив кореспондент ВВС Олег Болдирєв.

ВВС: За розіграш Фейгіна у справі Савченко ви самі собі якусь оцінку ставите?

Вован: Думаю, четвірку можна поставити.

ВВС: Завдання було переконати Савченко відмовитися від голодування?

Лексус: Це було одне із завдань. Крім цього було й інше завдання - щоб вона визнала свою провину, якщо така була. З цим завданням ми не впорались, але шанси були, і шанси залишалися до того часу, поки ми себе не розсекретили. Я думаю, якби ще тиждень пройшов, вона б визнала, так чи інакше, факт вбивства наших громадян.

ВВС: Адвокат Фейгін вам не передає привіт, але ...

Вован: Адвокат Фейгін пише сьогодні в Twitter всяку гидоту, те, що нормальна людина, тим більше адвокат, собі ніколи не дозволив би. У нього вже якась істерика. Найбільше його обурює те, що він нам в розмові зізнався, що готовий був спілкуватися з Надією Савченко, натиснути на неї, з тим, щоб вона якраз за тиждень визнала свою провину [від редакції: це нібито було потрібно для того, щоб прискорити її повернення на батьківщину. Фейгін стверджує, що відразу ж пояснив людині, що дзвонила, що на такі компроміси Надія Савченко не піде].

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст