Головна Сервіси для юристів База рішень" Протокол " Постанова ВГСУ від 26.04.2016 року у справі №905/1935/15

Постанова ВГСУ від 26.04.2016 року у справі №905/1935/15

12.02.2017
Автор:
Переглядів : 147

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 квітня 2016 року Справа № 905/1935/15

Вищий господарський суд України у складі колегії суддів:

Плюшка І.А. - головуючого,

Картере В.І.,

Самусенко С.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні касаційну

скаргу Публічного акціонерного товариства "Банк"Київська Русь" в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб підприємців

на ухвалу Донецького апеляційного господарського суду від 14 березня 2016 року

у справі № 905/1935/15

господарського суду Донецької області

за позовом Публічного акціонерного товариства "Банк"Київська Русь"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Донбас-Фармація-Трейдінг"

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні

позивача Приватного акціонерного товариства "Альба Україна"

про стягнення заборгованості у розмірі 2 359 332, 43 грн.

за участю представників

позивача не з'явився

відповідача не з'явився

третьої особи не з'явився

ВСТАНОВИВ:

Публічне акціонерне товариства "Банк "Київська Русь" звернулось до господарського суду Донецької області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Донбас-Фармація-Трейдінг" за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Приватного акціонерного товариства "Альба Україна", м. Бориспіль, Київська область про стягнення заборгованості у розмірі 2 359 332,43 грн

Рішенням господарського суду Донецької області від 28 жовтня 2015 року у справі № 905/1935/15 позовні вимоги задоволено частково стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю "Донбас-Фармація-Трейдінг" на користь Публічного акціонерного товариства "Банк"Київська Русь" 2358901,27 грн.

Не погодившись зі вказаним рішенням, Товариство з обмеженою відповідальністю "Донбас-Фармація-Трейдінг" подало до Донецького апеляційного господарського суду скаргу.

Ухвалою Донецького апеляційного господарського суду від 20 листопада 2015 року прийнято вищезазначену апеляційну скаргу до провадження та призначено її до розгляду.

Під час розгляду справи у суді апеляційної інстанції, представник відповідача звернувся до господарського суду апеляційної інстанції з клопотанням про призначення судової експертизи.

Ухвалою Донецького апеляційного господарського суду від 14 березня 2016 року (судді Стойка О.В., Бойченко К.І., Зубченко І.В.) призначено у справі судово-економічну експертизу, проведення якої доручено експерту Товариства з обмеженою відповідальністю "Українське незалежне науково-дослідне бюро судових експертиз "Сова", провадження у справі зупинено до отримання висновку судово-економічної експертизи.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст