Головна Сервіси для юристів База рішень" Протокол " Постанова ВГСУ від 13.12.2016 року у справі №914/1439/16

Постанова ВГСУ від 13.12.2016 року у справі №914/1439/16

03.02.2017
Автор:
Переглядів : 163

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 грудня 2016 року Справа № 914/1439/16

Вищий господарський суд України у складі колегії суддів:

Владимиренко С.В. - головуючого,

Демидової А. М.,

Шевчук С.Р.,

розглянувши касаційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю

"Кробат Україна"

на постанову Львівського апеляційного господарського суду

від 03.10.2016 року

та рішення господарського суду Львівської області

від 11.07.2016 року

у справі № 914/1439/16 господарського суду

Львівської області

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю

"Кробат Україна"

до Комунальної установи "Жидачівська центральна

районна лікарня" Жидачівської районної ради

Львівської області

про стягнення 324 891,50 грн.

за участю представників:

позивача - Гнитка Т.В., за дов.

відповідача - Янклевич Я.Є., за дов.

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Кробат Україна" звернулось до господарського суду Львівської області з позовом до Комунальної установи "Жидачівська центральна районна лікарня" Жидачівської районної ради Львівської області про стягнення 324 891,50 грн. заборгованості.

Рішенням господарського суду Львівської області від 11.07.2016 року (суддя Крупник Р.В.), залишеним без змін постановою Львівського апеляційного господарського суду від 03.10.2016 року (у складі колегії суддів: головуючого судді Юрченка Я.О., суддів Зварич О.В., Матущака О.І.), в задоволенні позову відмовлено.

В касаційній скарзі Товариство з обмеженою відповідальністю "Кробат Україна" просить скасувати рішення місцевого та постанову апеляційного господарських судів у даній справі, посилаючись на неправильне застосування судами попередніх інстанцій норм матеріального та порушення норм процесуального права, а справу передати на новий розгляд.

Колегія суддів касаційної інстанції, обговоривши доводи касаційної скарги, заслухавши представника позивача та суддю-доповідача у даній справі, перевіривши матеріали справи, надану судами попередніх інстанцій юридичну оцінку обставин справи та повноту їх встановлення, дослідивши правильність застосування господарськими судами першої й апеляційної інстанцій норм матеріального права, вважає, що касаційна скарга не підлягає задоволенню з наступних підстав.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст