Головна Сервіси для юристів База рішень" Протокол " Постанова КЦС ВП від 04.04.2018 року у справі №761/1554/13-ц

Постанова КЦС ВП від 04.04.2018 року у справі №761/1554/13-ц

30.05.2020
Автор:
Переглядів : 122

Постанова

Іменем України

28 березня 2018 року

м. Київ

справа № 761/1554/13-ц

провадження № 61-3297зпв18

Верховний Суд у складі колегії суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду:

головуючого - Стрільчука В. А.,

суддів: Карпенко С. О., Погрібного С. О.,

Ступак О. В. (суддя-доповідач), Усика Г. І.,

учасники справи:

позивач - перший заступник прокурора Шевченківського району міста Києва,

заявник - заступник Генерального прокурора України,

відповідачі: ОСОБА_3, ОСОБА_4, Київська міська рада,

розглянув заяву заступника Генерального прокурора України про перегляд Верховним Судом рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 29 квітня 2014 року у складі судді Гайдук С. В., ухвали Апеляційного суду міста Києва від 09 грудня 2014 року у складі колегії суддів: Левенця Б. Б., Махлай Л. Д., Шиманського В. Й., та ухвали Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 25 лютого 2015 року у складі колегії суддів: Юровської Г. В., Маляренка А. В., Писаної Т. О., у справі за позовом першого заступника прокурора Шевченківського району міста Києва до Київської міської ради, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про визнання недійсним рішення, визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу, відновлення становища, яке існувало до порушення,

ВСТАНОВИВ:

У січні 2013 року перший заступник прокурора Шевченківського району міста Києва звернувся до суду із позовом до ОСОБА_3, ОСОБА_4, Київської міської ради про визнання недійсним рішення, визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу, відновлення становища, яке існувало до порушення.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст