Головна Сервіси для юристів База рішень" Протокол " Ухвала КЦС ВП від 05.04.2018 року у справі №754/8605/16-ц

Ухвала КЦС ВП від 05.04.2018 року у справі №754/8605/16-ц

28.08.2020
Автор:
Переглядів : 216

Постанова

Іменем України

(додаткова)

17 липня 2019 року

м. Київ

справа № 754/8605/16-ц

провадження № 61-16060 св 18

Верховний Суд у складі колегії суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду:

головуючого - Луспеника Д. Д.,

суддів: Білоконь О. В., Гулька Б. І. (суддя-доповідач), Синельникова Є. В., Черняк Ю. В.,

учасники справи:

позивач - ОСОБА_1 ;

відповідач - державна установа «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці»;

розглянув у порядку спрощеного позовного провадження заяву державної установи «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» про ухвалення додаткового рішення у справі за позовом ОСОБА_1 до державної установи «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» про стягнення заробітної плати та середнього заробітку за весь час затримки розрахунку при звільненні за касаційною скаргою державної установи «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» на рішення Деснянського районного суду м. Києва у складі судді Галась І. А. від 14 листопада 2017 року та постанову Апеляційного суду м. Києва

у складі колегії суддів: Поліщук Н. В., Білич І. М., Болотова Є. В.,

від 08 лютого 2018 року,

ВСТАНОВИВ:

У липні 2016 року ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом, який було уточнено, до державної установи «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» (далі - ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці») про стягнення заробітної плати та середнього заробітку за весь час затримки розрахунку при звільненні.

Рішенням Деснянського районного суду м. Києва від 14 листопада

2017 року позов ОСОБА_1 задоволено. Стягнуто з ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» на користь ОСОБА_1 у рахунок погашення заборгованості по заробітній платі 1 300 грн та 60 900 грн середнього заробітку за весь час затримки розрахунку при звільненні.

Постановою Апеляційного суду м. Києва від 08 лютого 2018 року апеляційну скаргу ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» залишено без задоволення, а рішення Деснянського районного суду м. Києва від 14 листопада 2017 року - без змін.

Постановою Верховного Суду у складі колегії суддів Першої судової

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст