Головна Сервіси для юристів База рішень" Протокол " Ухвала КЦС ВП від 12.03.2018 року у справі №761/31065/14-ц

Ухвала КЦС ВП від 12.03.2018 року у справі №761/31065/14-ц

02.06.2020
Автор:
Переглядів : 101

Постанова

Іменем України

13 червня 2018 року

м. Київ

справа № 761/31065/14-ц

провадження № 61-3438зпв18

Верховний Суд у складі колегії суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду:

головуючого - Мартєва С. Ю.,

суддів: Курило В. П., Лесько А. О., Пророка В. В., Штелик С. П. (суддя-доповідач)

розглянув справу за позовом ОСОБА_1 до публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» про стягнення пені за договором депозитного вкладу в порядку захисту прав споживачів за заявою ОСОБА_1 про перегляд ухвали Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 07 липня 2017 року,

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою судді Верховного Суду від 01 червня 2018 року справу призначено до розгляду на засіданні колегії суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду без повідомлення та виклику учасників справи на 13 червня 2018 року о 10 годині.

До Верховного Суду надійшло клопотання ОСОБА_1 про розгляд справи у

відкритому судовому засідання з викликом (повідомленням) сторін.

У задоволенні заяви слід відмовити з таких підстав.

Відповідно до пункту 1 частини першої Перехідних положень ЦПК України заяви про перегляд судових рішень Верховним Судом України у цивільних справах, які подані та розгляд яких не закінчено до набрання чинності цією редакцією Кодексу, передаються до Касаційного цивільного суду та розглядаються спочатку колегією у складі трьох або більшої непарної кількості суддів за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. Такі заяви розглядаються без повідомлення та виклику учасників справи, за винятком випадку, коли суд з огляду на обставини справи ухвалить рішення про інше.

Таким чином, питання виклику учасників справи для надання пояснень у справі вирішується Верховним Судом з огляду на встановлену необхідність таких пояснень.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст