Головна Сервіси для юристів База рішень" Протокол " Ухвала КЦС ВП від 21.01.2018 року у справі №450/2216/15-ц

Ухвала КЦС ВП від 21.01.2018 року у справі №450/2216/15-ц

04.11.2020
Автор:
Переглядів : 282

Постанова

Іменем України

12 серпня 2020 року

м. Київ

справа № 450/2216/15-ц

провадження № 61-1521св18

Верховний Суд у складі колегії суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду:

головуючого - Кузнєцова В. О. (суддя-доповідач),

суддів: Жданової В. С., Ігнатенка В. М., Стрільчука В. А., Тітова М. Ю.,

учасники справи:

позивач - Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк»,

відповідач - ОСОБА_1 ,

розглянув у порядку спрощеного позовного провадження касаційну скаргу Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» на рішення Пустомитівського районного суду Львівської області від 12 червня 2017 року у складі судді Данилів Є. О. та ухвалу Апеляційного суду Львівської області від 04 грудня 2017 року у складі колегії суддів: Ванівського О. М., Цяцяка Р. П., Шеремети Н. О.,

ВСТАНОВИВ:

Описова частина

Короткий зміст позовних вимог

У вересні 2015 року Публічне акціонерне товариство (далі - ПАТ) «Дельта Банк» звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет іпотеки.

Позов мотивовано тим, що 27 грудня 2012 року між ним та фізичною особою-підприємцем ОСОБА_1 укладено договір кредиту на умовах визначених у договорі. З метою забезпечення належного виконання умов кредитного договору, в цей же день між банком та ОСОБА_1 укладено договір іпотеки, згідно з яким останній передав в іпотеку банку житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами, розташований по АДРЕСА_1 та земельну ділянку, на якій розташований предмет іпотеки, загальною площею 0,0826 га з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд.

Відповідачем не виконано належним чином взяті на себе зобов`язання по сплаті кредиту, процентів за користування кредитом та іншої заборгованості.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст