Головна Сервіси для юристів База рішень" Протокол " Ухвала КЦС ВП від 05.08.2018 року у справі №2-391/12

Ухвала КЦС ВП від 05.08.2018 року у справі №2-391/12

13.09.2020
Автор:
Переглядів : 193

Постанова

Іменем України

12 березня 2020 року

м. Київ

справа № 2-391/12

провадження № 61-22346св18

Верховний Суд у складі колегії суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду:

головуючого - Крата В. І.,

суддів: Антоненко Н. О., Журавель В. І. (суддя-доповідач), Краснощокова Є. В., Русинчука М. М.,

учасники справи:

позивач - ОСОБА_1 ,

відповідачі: Управління Державної казначейської служби України у місті Ровеньки Луганської області, відділ державної виконавчої служби Печерського районного управління юстиції у місті Києві,

розглянув у порядку письмового провадження без повідомлення учасників справи касаційну скаргу ОСОБА_1 на рішення апеляційного суду Луганської області від 12 травня 2014 року у складі колегії суддів: Медведєвої Л. П., Пащенко Л. В., Соловей Р. С.,

Описова частина

Короткий зміст вимог позовної заяви

У 2009 році ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Управління Державної казначейської служби України у місті Ровеньки Луганської області (далі - УДКС України у місті Ровеньки), відділу державної виконавчої служби Печерського районного управління юстиції у місті Києві (далі - ВДВС Печерського РУЮ у місті Києві) про відшкодування моральної шкоди.

Вимоги обґрунтовував тим, що протягом 7 років не виконується рішення Ровеньківського міського суду Луганської області від 19 грудня 2002 року, яким зобов`язано редакцію газети «Директор школи» опублікувати текст спростування негативної інформації щодо нього ( ОСОБА_1 ) у статті «Атестація і діалогізація», надрукованої у газеті «Директор школи», випуск № 38/134/2000.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст