Головна Блог Аналітична стаття Теми Обвинувальний акт та рішення суду щодо Голови КМДА Попова О.П.

Обвинувальний акт та рішення суду щодо Голови КМДА Попова О.П.

27.02.2015
Переглядів : 2174

Надаю для ознайомлення текст обвинувального акту у кримінальному провадженні № 42015000000000033 (дивиться нижче додані файли у форматі PDF), відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19.01.2015 р., за підозрою Голови Київської міської державної адміністрації Попова Олександра Павловича, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28 ст. 340, ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 365 КК України.

Від редакції веб- ресурсу "Протокол": Колишнього Голову КМДА Олександра Павловича Попова звинувачують у скоєнні злочинів під час Революції Гідності в ніч з 29 на 30 листопада 2013р., які полягали у віддані наказу про встановлення на Майдані Незалежності засобами комунальної техніки новорічної ялинки і подальшої причетності до відання наказу про розгін вночі мирно мітингуючих студентів спецпідрозділом «Беркут». Дані діяння кваліфікуються у обвинувальному акту, як незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій (ст. 340 КК України) та перевищення влади або службових повноважень (ст. 365 КК України) і яку були скоєні за попередньою змовою з колишнім заступником секретаря РНБО Володимиром Сівковичем та колишнім начальником київської міліції Валерієм Корякою. Фігурантом цієї справи є також колишній секретар РНБО Андрій Клюєв.

Обговорюйте тему: Розслідування злочинів під час Революції Гідності.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст