Головна Блог Аналітична стаття Теми Мирний план Порошенко та Мінський протокол за підсумками консультацій Тристоронньої контактної групи у складі предстаників України, РФ та ОБСЄ від 1 вересня 2014 року.

Мирний план Порошенко та Мінський протокол за підсумками консультацій Тристоронньої контактної групи у складі предстаників України, РФ та ОБСЄ від 1 вересня 2014 року.

07.09.2014
Автор:
Переглядів : 2786

Приводимо текст документів направлених на припинення збройного конфлікту між Україною та Росією, в особі організацій ЛНР та ДНР, за участю ОБСЄ. Подивимось скільки ще подібних документів буде підписано, і чим ця трагедія у підсумку закінчиться для України. Приводимо також текст мирного плану врегулювання конфлікту Президента України Порошенко.

Згадайте новину: Мінський комплекс заходів - третій документ щодо врегулювання збройного конфлікту між Україною та РФ.

Результати виборів у сепаратистів: самопроголошених ДНР і ЛНР.

Мінський протокол - перший документ щодо врегулювання збройного конфлікту між Україною та РФ.

Мінський меморандум - другий документ щодо врегулювання збройного конфлікту між Україною та РФ.

Вторгнення в Україну регулярних військ Російської Федерації.

Комплекс мер по выполнению Минских соглашений

1. Незамедлительное и всеобъемлющее прекращение огня в отдельных районах Донецкой и Луганской областей Украины и его строгое выполнение начиная с 00 ч. 00 мин. (киевское время) 15 февраля 2015 года.

2. Отвод всех тяжелых вооружений обеими сторонами на равные расстояния в целях создания зоны безопасности шириной минимум 50 км друг от друга для артиллерийских систем калибром 100 мм и более, зоны безопасности шириной 70 км для РСЗО и шириной 140 км для РСЗО «Торнадо-С», «Ураган», «Смерч» и тактических ракетных систем «Точка» («Точка У»):

- для украинских войск: от фактической линии соприкосновения;

- для вооруженных формирований отдельных районов Донецкой и Луганской областей Украины: от линии соприкосновения согласно Минскому меморандуму от 19 сентября 2014 г.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст