Головна Блог Новини Кабмін звільнив одіозну 25 літню заступницю міністра Дєєву

Кабмін звільнив одіозну 25 літню заступницю міністра Дєєву

27.12.2017
Переглядів : 1288

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, про це Українським Новинам повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

"Дєєву звільнили за власним бажанням", - сказав він.

Вспомните новость: Анастасия Деева – заместитель Авакова в 24 года - получает надбавку за интенсивность труда и в общей сумме 28 тыс. грн. зарплаты. В чём интенсивность?

Кабмін призначив Дєєву заступник міністра внутрішніх справ щодо євроінтеграції 26 жовтня 2016 року.

Як повідомляли Українські Новини, Дєєва розповіла жіночому журналу про свою роботу і позувала для фото.

Повідомлялося також, що Аваков платить Дєєвій по тисячі гривень на день.

Анастасія Дєєва була призначена на посаду заступника Міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Розпорядженням КМУ №806 від 26 жовтня 2016 року.

Таблоїд: 24-річна заступниця міністра Авакова Анастасія Дєєва в мережі виставляє свої пікантні знімки без одягу

Згадайте новину: 24-річний заступник міністра МВС Анастасія Дєєва змусить водіїв здавати на права кожні 5 років, бо так у Європі!

Джерело: ukranews.com

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст