Головна Блог Аналітична стаття Дайджести ДРУГА ЧАСТИНА: Систематизовані правові висновки ВП ВС у спорах, що виникають із земельних правовідносин (станом на 16 лютого 2019 р).

ДРУГА ЧАСТИНА: Систематизовані правові висновки ВП ВС у спорах, що виникають із земельних правовідносин (станом на 16 лютого 2019 р).

20.02.2019
Переглядів : 13099

Підготував:

Роман Вітюк – помічник судді Північного апеляційного господарського суду

ДАЙДЖЕСТ: Систематизовані правові висновки Великої Палати Верховного Суду у спорах, що виникають із земельних правовідносин (станом на 16 лютого 2019 року). Перша частина.

Пропонуємо вашій увазі другий блок (з трьох), систематизованих по категоріям, висновків Великої Палати у Верховного Суду спорах, що виникають із земельних відносин.

У збірнику відображено всі правові позиції ВП ВС, викладені у постановах, повні тексти яких офіційно опубліковано станом на 16 лютого 2019 року.

В другій частині викладено висновки ВП ВС з наступних питань:

- Межеві спори:

- Землі водного фонду, прибережні захисні смуги;

- Землі лісогосподарського призначення;

- Землі історико-культурного призначення;

- Землі освіти;

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст