Головна Блог Аналітична стаття Статті Чому потрібно приймати Законопроект №9055 «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»

Чому потрібно приймати Законопроект №9055 «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»

16.12.2018
Переглядів : 3346

З великою повагою до українських парламентарів Адвокати вирішили спростувати міфи у малюнках, які розповсюджені чиновниками адвокатури

Надаємо порівняння законопроекту №9055 «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» (надалі – Законопроект 9055, або Проект 9055) та міжнародних актах, які регулюють діяльність адвокатури з посиланням на конкретні норми міжнародного права. Якщо Україна дійсно обрала Європейський курс, законодавство про адвокатуру має відповідати цим високим стандартам.

Допуск до професії

Франція

Німеччина

Італія

Великобританія

Освітній рівень

Магістр права

8 семестрів з права у ВУЗі та скласти кваліфікаційний іспит на суддю

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст