Главная Блог Аналитические статьи Статьи Застосування технології коучингу в сімейній та бізнес медіації

Застосування технології коучингу в сімейній та бізнес медіації

24.02.2018
Просмотров : 1691

На сьогодні існують різного рівня складності конфлікти та для їх ефективного вирішення, варто застосовувати медіаторам, адвокатам додаткові знання та навички, вдосконалювати відомі техніки, володіти новими інструментами.

Існують медіатори, які пройшли спеціальну, професійну підготовку по коучингу та володіють технологією, успішно застосовують інструменти коучингу в своїй професійній діяльності.

На мою думку, такі медіатори виділяються своєю легкістю, оптимізмом, гнучкістю, простотою, глибоким світоглядом.

В коучингу існує безліч інструментів, які успішно застосовуються в проведенні сімейної і бізнес медіації.

Володіння медіаторами, адвокатами технологією коучингу дає пріоритет подивитися на ситуацію об’єктивно, безоціночно відносно сторін спору, конструктивно та більш глобально.

На жаль, коучинг серед адвокатів є рідким явищем сьогодні.

В професійних колах існує думка, що кращими медіаторами виступають юристи й адвокати, так я саме вони краще розуміють природу конфлікту, їх причини та можливі правові наслідки.

Отже, чому медіаторам ефективно володіти технологією коучингу?

В силу своєї професійної діяльності адвокати звикли оцінювати людей скрізь призму власних переконань, стереотипів, набутого досвіду та знань, що не завжди є ефективним.

Така оцінка в більшості випадках є суб’єктивною та не може гарантувати результати вирішення конфлікту відповідно до очікувань клієнта.

Ми адвокати, які пройшли відповідну підготовку по медіації звикли давати поради, рекомендації та навіть робити висновки за долю свого клієнта.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст