Главная Блог Новости За порушення таємниці нарадчої кімнати суд скасував вирок про 10 років в’язниці

За порушення таємниці нарадчої кімнати суд скасував вирок про 10 років в’язниці

12.08.2019
Просмотров : 2004

У справі про побиття жінки, що призвело до її смерті, Дніпровський апеляційний суд скасував вирок і призначив новий розгляд справи у першій інстанції.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу від 22 липня.

Рік тому, 2 серпня 2018 року, Токмацький районний суд Запорізької області засудив особу до 10 років позбавлення волі. За матеріалами справи, чоловік, перебуваючи в гостях, наніс господині удари в голову, обличчя та грудну клітину. Від множинних переломів ребер з пошкодженням внутрішніх органів, травм на голові, тулубі та кінцівках настала смерть жінки.

Згадайте новину: Суд засудив чоловіка на 6 років за спробу шахрайського заволодіння $1 млн за закриття справи Онищенка

Суд вийшов до нарадчої 31 липня 2018. Як з’ясував адвокат, 1 серпня головуючий у справі – суддя Курдюков, порушуючи таємницю нарадчої кімнати, провів судове засідання в іншій справі. А саме, постановив ухвалу про проведення підготовчого засідання за обвинуваченням неповнолітньої особи в крадіжці.

Це є безумовною підставою для скасування вироку.

Апеляційний суд повернув справу в суд першої інстанції на новий розгляд. Запобіжний захід залишено без змін: особа перебуває під вартою.

Згадайте новину:Політика і прокурорська пам’ять: як в ГПУ згадали про біглого голову суду Чернушенка

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст