Главная Блог Новости Юрфірма «Юридичні гарантії» звинувачує у шахрайстві клієнтку, яка не заплатила 5 мільйонів за послуги

Юрфірма «Юридичні гарантії» звинувачує у шахрайстві клієнтку, яка не заплатила 5 мільйонів за послуги

29.04.2020
Просмотров : 4298

Печерський суд Києва арештував майно і гроші на банківських рахунках клієнтки юридичної фірми.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу від 9 квітня.

У провадженні слідчого відділу Печерського управління поліції м Києва перебуває кримінальне провадження від 19.03.2020 року за ознаками ч. 1 ст. 190 КК України, за фактом шахрайських дій особи відносно ТОВ «Юридична фірма «Юридичні гарантії».

Як вбачається з матеріалів справи, особа нібито заволоділа коштами «ЮК «Юридичні гарантії», які компанія повинна була отримати за надання їй послуг. Компанія в особі директора визнана потерпілою.

У справі пред’явлено цивільний позов у розмірі завданої шкоди в сумі 5 млн грн.

Згадайте новину: Держава заплатить 90 тисяч за незаконний арешт чоловіка суддею Іриною Уханьовою , який знімав судове засідання

Для запобігання можливості приховування коштів та/або передачі їх третім особам, суд арештував рухоме і нерухоме майно та гроші, що знаходяться на усіх банківських рахунках особи, в межах заподіяної шкоди, а саме 5 млн грн. При цьому перелік майна в ухвалі не наводиться, вказано тільки список банківських рахунків.

Згадайте новину:Експомічник судді прикидався радником президента і обібрав дружину начальника відділу поліції на $240 тис.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст