Главная Блог Новости Як стати суддею Верховного Суду: 7 простих кроків

Як стати суддею Верховного Суду: 7 простих кроків

30.10.2016
Просмотров : 3143

Дорожня карта кандидата

Добір та призначення на посаду судді здійснюється після прийняття Вищою кваліфікаційною комісією суддів України рішення про оголошення добору кандидатів та розміщення на своєму офіційному веб-сайті оголошення про проведення добору.

В оголошенні буде визначено кінцевий термін подання документів, що не може бути менше 30 днів з дати розміщення оголошення.

Згадайте новину: У касаційних судах при Верховному Суді працюватиме 120 суддів

1. Підготовка та подання необхідних документів

2. Прийом і перевірка документів

На підставі поданих документів ВККС здійснює перевірку відповідності особи вимогам до кандидатів.

Вспомните новость: Помощники получат реальный шанс стать судьями: хорошо ли это?

3. Спеціальна перевірка

Якщо кандидат проходить перевірку відповідності вимогам, ВККС проводить спеціальну перевірку в порядку, визначеному законом щодо осіб, які відповідають вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду (надсилання до уповноважених органів запитів про перевірку відповідних відомостей щодо кандидатів).

4. Кваліфікаційне оцінювання

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст