Главная Блог Новости XХ Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»

XХ Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»

05.06.2019
Просмотров : 2513

7–9 червня 2019 року Міністерство культури України, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів і Одеська національна наукова бібліотека за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної та Одеської міської рад, Українського інституту книги, Української бібліотечної асоціації проводять XX Всеукраїнську виставку-форум «Українська книга на Одещині».

Цього року гості та учасники виставки-форуму відвідають «українську Венецію» - місто Вилкове на Одещині, де відбудеться виїзне свято української книги.

Відвідувачам виставки – одеситам та гостям міста – будуть представлені книги на будь-який смак.

Видавництво «Право» як лідер у виданні української фахової юридичної літератури бере участь у форумі та запрошує своїх друзів та партнерів до стенду видавництва. На стенді будуть представлені нові книги видавництва «Право» за основними напрямами:

  • навчальна література (у тому числі нова ювілейна серія підручників та посібників, присвячена 215-річчю Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого)
  • актуальна нормативно-законодавча література (кодекси, закони, збірники рішень)
  • наукова, науково-популярна та науково-практична література

Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині» проходитиме у приміщенні Одеської національної наукової бібліотеки (м. Одеса, вул. Пастера, 13). Продукцію видавництв буде розміщено на столах головного читального залу.

Видавництво «Право» чекає Вас на своєму стенді!

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст