Главная Сервисы для юристов Законы Виборчий кодекс України Стаття 116. Облаштування приміщення для голосування

Стаття 116. Облаштування приміщення для голосування

Предыдущая

116/289

Следующая

1. У приміщенні для голосування або безпосередньо перед ним дільнична виборча комісія в обов’язковому порядку розміщує плакати, що роз’яснюють порядок голосування та відповідальність за порушення законодавства про вибори Президента України, а також інформаційні плакати кандидатів на пост Президента України в алфавітному порядку (в порядку розміщення кандидатів у виборчому бюлетені).

2. Розміщення матеріалів, зазначених у частині першій цієї статті, повинно забезпечувати їх доступність для ознайомлення, у тому числі для виборців з порушенням здоров’я (у зв’язку з інвалідністю, тимчасовим розладом здоров’я, віком).

{Частина друга статті 116 із змінами, внесеними згідно із Законом № 805-IX від 16.07.2020 }

Предыдущая

116/289

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст